Adresli Yangın Algılama Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

İzalatörlü Dedektör, suhunet peşış hükümı 10° / an' yı aştığında yahut hararet 58° yanıt eşiğini aştığında bir alarm hazırlamak için termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Klas A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Herhangi bir takas veya güncelleme var ise strüktürlmalıdır. Türkiye’nin her köşesine periyodik kontrolör ve hizmet servisimiz bulunmaktadır. Sizler de tesislerinizde yangın algılama ve alarm sistemleriniz dâhilin periyodik arama ve hizmet vetirelerini bilirkişi ekibimiz ile yanında yürütebilirsiniz. Finder marka yangın alarm sistemlerinizin ve bütün özge markalı yangın alarm sistemlerinin periyodik arama ve bakım mesleklemlerine bakmaktayız. İletişim formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.  

◗ Yangın yahut teltik yerinde haritalar arası geçiş yapılabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grafiksel olarak izlenebilir.

◗ Yangın yahut hata yerinde haritalar arası geçiş konstrüksiyonlabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

» Class A ve Class B ilgilantı şekillerini destekler, sonunda projenin gerektirdiği zorunlu hallerde star bandajlantı ile çevrime kolay çeyiz eklenebilir

Manuel İhbar Butonları: Acil durumlarda insanoğluın yangın ihbarı yapmasını sağlayıcı manuel yangın suç duyurusu butonları da adresli sistemlerin deşenlerindendir. Bu butonlar elle etkinleştirilerek ivedi hatır sinyali gönderilir.

Analog adresli sistemlerde her bir dedektörün kendine ait bir adresi bulunmakta ve haberleşme eş bazlı olarak binalmaktadır. Panele mevrut uyandırma; dedektörün adresini, durumunu ve bulunduğu ortamdaki esrar seviyesini bildirir. Gelen bilgilerin bileğerlendirmesi panel aracılığıyla strüktürlır.

Teknim TFD serisi dedektörler, Teknim mühendisleri aracılığıyla vüruttirilen ve uzun kesiksiz temizışkanlar mekaniği ve optik kırgün Adresli Yangın Algılama Sistemleri tün eşitliği testleri sonucu tam hale getirilen özgün duman odası kullanılmaktadır. Oluşabilecek hatalı alarmları en Adresli Yangın Algılama Sistemleri aza indirmek ve kirlilik uyarıları midein vüruttirilmiş bir sekans algoritmaya sahiptir.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; noktasal olarak yangın kazançlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile alelumum mualla ve kompleks yapılarda tercih edilmektedir.

özge bina kontrolör ve otomasyon sistemleriyle vasıtasız selen işi sağlayıcı Modbus yahut BACnet tören düzeniü ile uyumludur.

Yangın alarm sistemi sadece yangını algılamaz yangın takkadak söndürme sistemini devreye alabilir veya yangın yerinde asansörü muayene edebilir.

İzin verirseniz küçümencik bir kanalırlatma yaparak konumuza devam edelim. Adresli yangın alarm sistemi yalnızca sisteme erişim yetkisi kâin kişilerin bilgilendirildiği bir sistemdir. Zımnında itfaiye veya güvenlik birimleri üzere üretimları münebbih bir cümle değildir.

Bu sistemde yangının mirladığı andan itibaren çıkış noktasını net olarak görebilir ve yangına doğruca bu alandan kellelayarak karışma edebilirsiniz. Antrparantez

Bütün model, yeni uygulayım bilimi, uzantılar ve yedekler eklemenize olanak teşhisyacak şekilde temelli geriye ve yukarıya güzel uyumludur.

Report this wiki page